Phoenix Şimleu Silvaniei patricipă la „Cupa Explorări”

După o evoluţie nu foarte reuşită în turneul desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Zalău, Phoenix Şimleu Silvaniei îşi propune să aibă o cu totul altă faţă la „Cupa Explorări”, programată în aceast weekend, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. „Evoluţia din turneul de la Zalău este acceptabilă, având în vedere că au fost primele meciuri de pregătire. Mai avem, însă, mult de muncă pe faza de apărare, dar şi la preluare şi serviciu. Este nevoie de mai multă concentrare în teren din partea jucătorilor, fiindcă ne dorim să avem o cu totul altă faţă la începutul Cupei României şi a campionatului. Sper ca la Baia Mare să obţinem şi victorii, fiindcă, până la urmă, rezultatele contează”, ne-a declarat antrenorul echipei Phoenix, Mircea Abraham.

La turneul de la Zalău, formaţia şimleuană a pierdut toate cele trei partide disputate: 2 – 3 cu Dinamo Bucureşti şi 1 – 3 cu CS Banatul Caransebeş şi Volei Municipal Zalău.
La turneul de la Baia Mare, pe lângă formaţia organizatoare şi echipa şimleuană vor mai fi prezente Unirea Dej şi Gorter Kecskemet, din Ungaria.
Programul complet: vineri, 12 septembrie, ora 16, Unirea Dej – Phoenix Şimleu Silvaniei; ora 18, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Gorter Kecskemet (Ungaria); sâmbătă, 13 septembrie, ora 11:45, Ştiinţa Explorări – Unirea Dej; ora 13:45, Phoenix Şimleu Silvaniei – Gorter Kecskemet; duminică, 14 septembrie, ora 11, Unirea Dej – Gorter Kecskemet, ora 13, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Phoenix Şimleu Silvaniei

Leave a Comment